Soul Body Fusion®

Misschien heb jij het gevoel dat je niet goed geaard bent, last van stress hebt, jezelf een beetje kwijt bent of dat je teveel in je hoofd zit? Dan kan SBF je hierbij helpen.

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek waarbij je zielsenergie meer verbonden wordt met je lichaam. Je nodigt letterlijk je ziel uit om meer in je lichaam te komen. Iedereen is verbonden met zijn/haar ziel, maar door de dingen die je mee maakt in je leven (zoals ziekte, trauma’s, verdriet, teleurstellingen enz.) kan het zijn dat je lichaam en ziel niet meer goed op elkaar afgestemd zijn.

Soul Body Fusion® helpt om:

  • beter te aarden
  • meer in je lichaam aanwezig te zijn 
  • beter lichaamsbewustzijn te krijgen
  • meer in je kracht te staan
  • beter je grenzen aan te geven
  • meer ontspannen te zijn
  • op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te groeien
  • het zelfgenezend vermogen van je lichaam te versterken*
  • energieker te worden

 

Tijdens een sessie komen we via Skype, WhatsApp/ Facebook videobellen met elkaar samen. Je hoeft niet te reizen en kunt daarentegen in je eigen vertrouwde omgeving blijven én toch deze mooie en zachte energetische techniek ervaren. Het is wel handig om op een rustige plek te gaan zitten, zodat je helemaal op jezelf kunt focussen tijdens de Soul Body Fusion®.

De sessie duurt ongeveer 45 minuten. We praten eerst wat en gaan daarna beginnen met een ademhalingsoefening. Op zich is dit niet nodig voor de SBF, maar het is fijn om eerst even tot rust te komen. Daarna gaan we verder met de Soul Body Fusion® die 2x 10 minuten is, met een korte pauze ertussen.

Je zit met je ogen gesloten of open (net wat jij prettig vindt), op een stoel met je handen open naar boven. Ik nodig je ziel uit om te integreren met je lichaam en de energie gaat stromen. Tijdens de SBF blijf je je bewust van wat er gebeurt in je lichaam. Ik praat je hier rustig door heen. Het proces is bij iedereen verschillend en zelfs elke 10 minuten zijn verschillend. Soms voel je niets tot weinig en de andere keer veel. Ook als je niets voelt, is de energie toch aan het werk. Tijdens de pauze drinken we wat water en praten we even over wat je net ervaren hebt. Daarna gaan we door met de volgende 10 minuten, praten we weer wat na en sluiten we de sessie af.

Soul Body Fusion® werkt het beste als je 3 sessies volgt, de zielsenergie wordt dan beter verankerd in het lichaam. De eerste sessie wordt ongeveer een week later gevolgd door de 2e, ongeveer 2 weken later de 3e sessie. De SBF is permanent, maar je kunt je altijd weer opnieuw en dieper verbinden, omdat het een proces is wat nooit stopt. Als je het een keer wilt uitproberen of jezelf wat ontspanning gunt, ben je ook voor één sessie van harte welkom.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley, een internationaal gerespecteerd spiritual teacher. Voor meer informatie over Jonette, het boek of de techniek, www.jonettecrowley.com of www.soulbodyfusion.nl

 

*Disclaimer: Soul Body Fusion® kan een goede ondersteuning bieden bij lichamelijke klachten en psychische klachten, maar is geen vervanging voor reguliere medische zorg. Raadpleeg bij lichamelijke en/of psychische klachten altijd een arts/hulpverlener.


 

Simone uit Hoorn

Om wat rustiger in mijn hoofd, lijf en leden te worden, ben ik Soul Body Fusion bij Jaschenka gaan doen. Ik heb het als heerlijk ontspannen ervaren en werd echt rustig. Alsof alle vermoeidheid eruit kwam. Dit gebeurde al tijdens de Soul Body Fusion. Ik werd er zelfs slaperig van. Nu ben ik nog steeds kalm en rustig en heb ik het gevoel alsof ik weer straal.

Ik zou het zeker aanraden om Soul Body Fusion bij Jaschenka te gaan doen. Ze neemt de tijd voor je. Daarbij is ze zelf heerlijk rustig en weet je ook goed op je gemak te stellen voordat ze begint.

 

Joke uit Alkmaar

Soul Body Fusion sprak mij aan, nadat ik erover hoorde bij EmpowerYou in Alkmaar. Ik ben geïnteresseerd in spirituele manieren van gezond worden. Ik heb de SBF als heel prettig ervaren. Jaschenka neemt alle tijd en ik voelde mij op mijn gemak. Tijdens de sessie gebeurde er soms niets en was het heel ontspannend, bijna meditatief. Soms gebeurde er van alles: energie die heen en weer stroomde in mijn lichaam, kriebelend gevoel op mijn kruin (als een cirkel op mijn hoofd), hitte in mijn handen en lijf. Na de sessies had ik een heel ontspannend gevoel, verder heeft het niet echt iets tastbaars opgeleverd. Het ontspannende gevoel is wel gebleven.

Zeker voor mensen die nog weinig met energiewerk hebben gedaan, raad ik Soul Body Fusion aan. Jaschenka is een hele fijne vrouw om bij te zijn. Heel rustig, belangstellend en vol humor.

 

Vanda uit Hoorn

Doordat ik emotioneel erg uit evenwicht was, ben ik Soul Body Fusion bij Jaschenka gaan doen. Daarnaast was ik ook depressief en had veel negatieve gedachtes. Ik vond de behandeling erg rustgevend. Mijn razende gedachten en gevoelens kwamen tot een stilstand. Ik voelde de energie door mijn lichaam gaan. De behandeling bracht me rust en daardoor kon ik meer tot mijzelf en in evenwicht komen. SBF heeft zeker een goede zet gegeven.

Ik raad mensen aan om SBF te proberen bij Jaschenka, omdat ze jou het gevoel geeft dat ze weet wat ze doet. Ze stelt je op je gemak en ze helpt dat stukje wat uit evenwicht is te helen.