Over mij


Ik ben van mening dat iedereen van nature een oerkracht bezit, maar dat deze bij veel vrouwen verborgen zit onder allerlei lagen van moeten, verwachtingen, onverwerkte emoties, trauma’s en fysieke pijn. Ook ik heb in mijn leven een lange weg afgelegd met pieken en dalen, maar vooral een weg naar het terug vinden van de kracht in mezelf.

Door verschillende gebeurtenissen kun je het contact kwijt raken met je lichaam, je hart en je ziel. Ook ik heb dit ervaren. Ik leefde op de automatische piloot in de overlevingsmodus, totdat mijn lichaam ingreep en figuurlijk zei: “Tot hier en niet verder”. Ik moest opnieuw de balans vinden in mezelf en mijn kracht gaan gebruiken.

Door middel van het schrijven en zingen heb ik het contact met mijn hart hersteld, door de Soul Body Fusion het contact met mijn lichaam en ziel versterkt. Door niet langer mijn lichaam en mijn klachten als lastig en vervelend te ervaren, en mijn lichaam te accepteren zoals het is, heb ik een veel beter lichaamsbewustzijn gekregen. Voor mij is mijn chronische pijn mijn grens (vandaag kun je dit), mijn raadgever (wat wil het mij vertellen) en mijn vriend (wees lief voor jezelf). Vooral dat laatste zijn wij vrouwen vergeten. Om lief te zijn voor ons zelf, ons lichaam. Om zacht te zijn in onze kracht.

Doordat ik jaren dacht dat ik door mijn lichamelijke klachten niet in balans was, heb ik lang niet gemagnetiseerd. Terwijl ik dit bij dieren ontzettend leuk vind om te doen. Tot ik mij realiseerde dat zoals ik nu ben, met al mijn talenten, mijn mogelijkheden en ondanks mijn beperkingen, dit mijn balans is. Het is goed zo. Ik ben goed zo. Ik ben weer begonnen met dieren magnetiseren en doe dit met veel plezier. Een onderdeel van mijn bedrijf.

In elke vrouw zit een kracht, een energie die je laat zijn wie je bent, in al je grootsheid en in je kwetsbaarheid. Een kracht die je mag ontdekken, koesteren en vooral leven!


Jaschenka