Dieren Magnetiseren


Magnetiseren is een energetische natuurgeneeswijze, dat al duizend jaren oud is en bij ons als mensen hoort. Denk aan dat je intuïtief over je pijnlijke knie wrijft, als je die gestoten hebt. Magnetiseren is iets wat ik van nature kan.

Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van een universele, helende energie. Deze wordt via de handen van de magnetiseur doorgegeven. Elk lichaam bestaat uit energie. Door dingen die het dier meemaakt (trauma’s, pijn, verwondingen, ziekte, stress enz.) kan de energiehuishouding van het lichaam uit balans raken. Er ontstaan blokkades in het lichaam en/of de geest. Hierdoor kan de energie op bepaalde punten niet meer goed stromen.

Door middel van magnetiseren worden deze blokkades opgeruimd en ontstaat er weer een nieuw evenwicht. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt weer geactiveerd en gestimuleerd. Hierdoor komt het dier lichamelijk en geestelijk meer in balans. Lichamelijke en emotionele/ geestelijke klachten zullen verminderen en/of verdwijnen. Niet alle klachten kunnen behandeld worden. Iets wat echt stuk is, zoals een gebroken poot kan niet door een behandeling hersteld worden. Magnetiseren zal wel het helingsproces ondersteunen.

Waarom dieren magnetiseren?

Het magnetiseren is een zachte manier van behandelen. Dieren staan hier volledig voor open en voelen vaak dat het goed voor hen is. 

Het kan bij verschillende klachten helpen:

  • Gedragsproblemen (angst, onzekerheid, nervositeit, het niet goed in het vel zitten van het dier enz.)
  • Veranderingen binnen het gezin/ het leven van het dier
  • Aanpassingsproblemen bij herplaatsers
  • Lichamelijke problemen door stress/ ziekte
  • Pijn
  • Huidallergieën

Ik ben geen dierenarts en stel daarom geen diagnoses. Als ik twijfel over de klachten van uw dier zal ik u doorverwijzen.

Hoe verloopt de behandeling?

Ik werk vooral op afstand met het dier. Dit is fijner en rustiger voor beide, omdat het dier in zijn eigen omgeving verblijft en ik mij goed kan concentreren op het magnetiseren. Afstand speelt hierbij geen rol. Ook dieren die angstig zijn of het niet zo hebben op vreemden zijn op deze manier makkelijker te behandelen.

Van te voren appt of mailt u mij een foto van het dier en maken we een tijdsafspraak wanneer ik ga magnetiseren. Het is fijn als u dit half uur bij het dier in dezelfde ruimte verblijft, voor het geval dat het dier het vreemd vindt en gerust gesteld moet worden. Via de foto maak ik contact met het dier, de energie begint te stromen en daarna ga ik beginnen. Door mijn handen boven de foto te houden, laat ik de energie gaan naar de plekken waar het nodig is. Ik werk voornamelijk via de chakra’s, dit zijn energiepunten in het lichaam en verbonden met het fysieke deel van het lichaam (bv. organen, rug, spieren enz.) en de emotionele en geestelijke gesteldheid van het lichaam.

Ik magnetiseer ongeveer een half uur, een kleiner dier wat korter. Ik eindig altijd met Soul Body Fusion. Dit is een energietechniek waarbij de ziel van het dier meer verbonden wordt met het lichaam. Het fungeert als een extra boost energie en heling. Na een half uur bel ik om te informeren hoe het bij u is gegaan en wat ik tijdens het magnetiseren heb gevoeld, bv. blokkades in het lichaam, koude/ warme plekken enz. Soms voel ik pijn of emoties. Eventueel maken we een volgende afspraak.

In principe magnetiseer ik het dier 1 keer per week, 3 weken achter elkaar. Soms zijn meer behandelingen nodig. Soms vaker achter elkaar. Dit gebeurt altijd in overleg. Het magnetiseren heeft tijd nodig om het lichaam aan het werk te zetten, vandaar het minimum van 3 keer.

 

Lianne, baasje van Loes

Loes had last van haaruitval op haar achterpoten en buik. De dierenarts kon niets anders doen dan pilletjes geven, die alleen de gevolgen zouden aanpakken, maar niet de oorzaak. Ik heb de behandelingen als zeer prettig en helpend ervaren. Loes ontspande tijdens het magnetiseren en ging spinnen. Ze werd een stuk relaxter en kwam er zelfs voor naar huis als ze buitenspelen was. Jaschenka en ik woonden in dezelfde straat en Loes liep dan met haar mee, als zij haar zag. Loes is gestopt met overmatig likken en haar haren zijn overal terug gegroeid. Dat is nog steeds zo. Ze is kalm en relaxt en gaat beter om met spanning en verandering.

Ik zou het dieren magnetiseren zeker aanraden, omdat het probleem aangepakt wordt op energetisch niveau. Voor veel dieren en ook mensen zit hier de oorzaak van fysieke problemen. Daarbij heeft Jaschenka veel aandacht en liefde voor het dier en het baasje.


Jolene, baasje van Mac

Onze kat Mac is een bijzondere jongen. Erg gesloten en sensitief, ik merkte de laatste tijd dat hij steeds knorriger naar onze andere kat werd en hij sneller uithaalde, terwijl hij normaal wel op zichzelf is, maar wel contact zoekt.

Jaschenka heeft 3 behandelingen op afstand gedaan. Bijzonder hoe dat gaat en wat ze aan kan voelen. Vooraf heb ik kort met haar besproken wat ik qua gedrag zag bij Mac. Tijdens de behandeling ben ik bij Mac gebleven in dezelfde ruimte.

Ik merkte dat de energie echt veranderde in de kamer. De energie bouwde zich eerst wat op, maar werd daarna veel rustiger. Ook Mac reageerde hier scherp op, ging lekker bij me liggen en werd heel ontspannen.

Na elke behandeling belde ze me netjes op en koppelde terug wat ze had aangevoeld en wat ze qua behandeling heeft gedaan. Na 3 behandelingen merk ik echt een verschil, van een grumpy kater, is hij nu rustiger geworden en laat zich makkelijker aanhalen en voelt hij ook minder gespannen. Ook richting onze andere kat is hij veel toleranter.