2021-09-12

Verandering is goed!

thumbnail_the-eleventh-hour-758926_1920.jpgSoms kom je op een punt dat je voelt dat er dingen moeten veranderen. Dat bepaalde dingen niet meer passen.

Dit gevoel kwam voor mij, na mijn operatie aan mijn lever in april 2021. Er is een goedaardige tumor verwijderd en dit zette voor mij van alles in gang. In mezelf en op het gebied van mijn bedrijf en welke richting ik op wil.

Ik had mij voorgenomen om na mijn operatie te gaan schrijven, heel veel schrijven en lezen. Daar meer mee te gaan doen. Nou je raadt het al, dat deed ik dus niet. Een droom die ik na mijn operatie had, bracht inzicht. Met name in wat ik had losgelaten door de verwijdering van de tumor uit mijn lever. Dat zorgde voor rust, ruimte en focus.

Het werd mij steeds duidelijker dat ik wilde kiezen voor de spirituele en energetische kant in mezelf en mijn bedrijf. Het magnetiseren van dieren, de Soul Body Fusion en alle andere zaken die ik nog heel graag met jullie wil delen. Ik ga dus verder met de energetische behandelingen voor mens en dier en daar komen te zijner tijd nog hele mooie diensten bij.

Voor nu, welkom bij een vernieuwd Bij van der Wens! En daar hoort natuurlijk ook een aangepaste website bij.

Jaschenka - 19:00:01 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored.