2021-09-12

Er moet mij iets van het hart…

Blog 1.jpgWe zitten in een tijd van verandering. Het oude vertrouwde wordt vervangen door het nieuwe onbekende. Zoals de wereld was, voor de uitbraak van het Corona-virus, zo zal het niet meer worden.
En dat roept angst en weerstand op. Hoe meer er lijkt te veranderen, hoe harder we roepen en zelfs schreeuwen dat alles hetzelfde moet blijven. Wat je op dit moment kunt doen is kiezen.

Kies je ervoor om de veranderingen (die er al zijn en gaan gebeuren) vanuit angst en weerstand te benaderen? Om alles te zien als een persoonlijke aanval op je Zijn? Om in de negativiteit te blijven en je daar, al dan niet bewust, op te blijven focussen?
Of kies je ervoor om de veranderingen in Liefde tegemoet te treden? Om positief te blijven? Om er vanuit te gaan dat de dingen die nu gebeuren moeilijk zijn, maar wel noodzakelijk om een betere wereld voor iedereen te creëren?

Een wereld waar gelijkheid, respect, liefde en verbinding de nieuwe norm is. Voor mens en dier en voor alles wat leeft op en in Moeder Aarde.
Ik kies voor de Liefde.

Jaschenka ❤

Jaschenka - 18:58:42 | Een opmerking toevoegen